Arrangementen

Wij organiseren diverse complete arrangementen, bij cursussen altijd onder leiding van een gekwalificeerde docent. De arrangementen bestaan uit het verblijf, alle maaltijden én de activiteit. Helder in prijs en van hoge kwaliteit!

Uitzicht vanaf loungeterras
Wandelen zandpad groep 1d4c657d-22f2-4e12-ad9f-49cd8e988a2f

Wandelen in het glooiende landschap van de Morvan? Heerlijk eten en comfortabel overnachten in een luxe kamer? Château du Pommoy heeft een compleet arrangement voor u!

José DBF_1906

Wil je meer zelfvertrouwen krijgen in de communicatie met Franstalige mensen? En ‘en passant’ meer leren over de Franse cultuur, in een rustige omgeving? Dan is deze cursus echt iets voor jou!

Ad Verspaandonk

Een week volop musiceren én genoeg tijd voor ontspanning: dat kan in de kamermuziekcursus op Château du Pommoy. En dat alles onder de bezielende leiding van dirigent Ad Verspaandonk.

José DBF_1906

Wil je je grenzen beter leren kennen en bewaken? Zou je graag bewuster keuzes willen maken? Kies dan voor de cursusweek Aandacht voor jezelf op een plek waar stilte nog vanzelfsprekend is.

bicycle-bicyclist-bike-128202

Schitterende fietstochten in de Morvan speciaal voor geoefende fietsers. Flink op de pedalen in de heuvels om vervolgens te genieten van een heerlijke, uitgebreide, gezonde lunch op een prachtige locatie.

Wenst u een ander arrangement?