Château, tuin en zwembad

Met haar ligging in het regionaal natuurpark heeft het château natuurlijk een prachtig uitzicht! In dit stijlvolle en comfortabele ingerichte pand is ook voor een wat groter gezelschap (tot 20 personen) voldoende ruimte.

Op de begane grond heeft u de beschikking over een dubbele salon, een eetkamer, een goed ingerichte keuken met alle mogelijkheden om lekker en gezond te koken en een handige aparte spoelkeuken.

In de grote salon zijn diverse zitplaatsen, zodat je samen kan zijn, maar ook in alle rust bijvoorbeeld een boek kan lezen. Er staat zelfs een piano voor de liefhebber! Uiteraard is er gratis Wifi.

 

De salon
De keuken
Eetkamer

Keuken en eetkamer

De keuken is uitgerust om heerlijk te kunnen koken. U heeft alle ruimte.

Een groot gasfornuis, een Amerikaanse koelkast, goede afzetruimte en heel veel keukengerei. Onze gasten waarderen deze keuken hierdoor enorm.

Er is een aparte spoelkeuken met gootsteen en vaatwasser.

Eetkamer 

Ook in de eetkamer vindt u een piano om uw diners sfeervol te begeleiden.

Daarnaast uiteraard tafels en 20 zitplaatsen, voldoende serviesgoed, 2 hoge kinderstoelen, een wijnrek en een tafelkoelkast voor uw gekoelde dranken.

Tuin en zwembad

De tuin is aangelegd met kleurrijke borders, een groot grasveld en diverse zitjes in zon en schaduw. In de zomer staat het zwembad tot uw beschikking, met een zalig zonneterras met 15 ligbedden en comfortabele kussens.

In de tuin vindt u diverse terrassen en zitjes. U kunt bij elkaar zitten op het grote terras met de lange tafel, of aan een kleinere tafel gaan zitten. Ook staan er bankjes door de tuin, met uitzicht op het château of juist op het omringende landschap.

Het zwembad is in de zomer elke dag geopend van 10 u - 20 u en wordt dagelijks door ons schoongemaakt

 

 

 

Tuin
Zwembad met ligbedden
Loungeterras